tag:blogger.com,1999:blog-6520070889538977070.post7385217365945191029..comments2023-11-29T09:26:09.681+01:00Comments on Wrzosowa Polana: Galaretka porzeczkowaWrzosowa Polanahttp://www.blogger.com/profile/07652833628120076501noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6520070889538977070.post-15420550650382217612015-08-01T10:01:23.848+02:002015-08-01T10:01:23.848+02:00Ja jakoś do sokownika nie mogę się przekonać, mam ...Ja jakoś do sokownika nie mogę się przekonać, mam wrażenie, że wtedy cała procedura trwa o wiele dłużej ;)Wrzosowa Polanahttps://www.blogger.com/profile/07652833628120076501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6520070889538977070.post-22856740744271550072015-08-01T10:00:28.153+02:002015-08-01T10:00:28.153+02:00Zgadzam się w 100%!Zgadzam się w 100%!Wrzosowa Polanahttps://www.blogger.com/profile/07652833628120076501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6520070889538977070.post-64495360433496040882015-07-25T13:21:55.668+02:002015-07-25T13:21:55.668+02:00Ja robiłam sok z czarnych porzeczek ale w sokownik...Ja robiłam sok z czarnych porzeczek ale w sokowniku. Muszę przyznać, że nam lepiej smakują soki robione metodą tradycyjną:)<br />Pozdrawiam.Irenahttps://www.blogger.com/profile/17053712191839463664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6520070889538977070.post-46296826613601067042015-07-25T11:01:57.243+02:002015-07-25T11:01:57.243+02:00domowe przetwory to prawdziwy rarytas :)domowe przetwory to prawdziwy rarytas :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com